Google+

Discursuri copy-paste sustinute de Viorica Dancila la o zi distanta - VIDEO

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila a sustinut doua discursuri aproape identice, in doua zile consecutive.

 

Prima dată, discursul a fost rostit la o conferinţă despre politica de coeziune în Uniunea Europeană, pe data de 31 octombrie, pentru ca a doua zi aceleaşi fraze să fie reluate în şedinţa de Guvern de miercuri, 31 octombrie, de la Palatul Victoria, relatează edupedu.ro.

 

30 octombrie, Palatul Parlamentului (gov.ro)

 

Uniunea Europeană trebuie să ofere cetăţenilor săi prosperitate, stabilitate, solidaritate socială, pace, libertate şi securitate. Avem nevoie de o Europă mai integrată, mai puternică şi mai coezivă, clădită pe obiective şi direcţii de acţiune consensuale. (…) În centrul preocupărilor Comisiei se află promovarea transformării economice prin stimularea investiţiilor la nivelul UE, prin încurajarea inovării, a digitalizării, dar şi prin sprijinirea intreprinderilor mici şi mijlocii.

 

(…) Peste numai două luni, începând de la 1 ianuarie 2019, România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Motto-ul care ne va călăuzi pe parcursul celor şase luni este „Coeziunea, o valoare comună europeană”. În acest spirit, vom urmări ca politicile Uniunii Europene să se raporteze în permanenţă la principiul coeziunii, ca element definitoriu al Uniunii Europene, pentru a reclădi încrederea cetăţenilor.

 

 31 octombrie, Palatul Victoria (gov.ro)

 

Uniunea Europeană trebuie să ofere, în continuare, cetăţenilor săi prosperitate, stabilitate, solidaritate socială, libertate, pace şi securitate. Avem nevoie de o Europă cu un grad mai ridicat de integrare, mai puternică, clădită pe obiective şi direcţii de acţiune consensuale. În centrul preocupărilor Comisiei se află promovarea transformării economice, prin stimularea investiţiilor la nivelul Uniunii Europene, prin încurajarea inovării, digitalizării şi sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii. (…)

 

Peste numai două luni, România va prelua Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Motto-ul care ne va călăuzi pe parcursul celor şase luni este „Coeziunea, o valoare comună europeană”. În acest spirit, vom susţine o raportare permanentă a politicilor Uniunii Europene la principiul coeziunii, ca valoare comună, pentru încrederea cetăţenilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn