Google+

Fiul si nepotul presedintelui SUA, Donald Trump, au mers in secret in Romania. Unul a ajuns intr-un sat din Giurgiu - FOTO

Vizite surpriza in Romania. Fiul si nepotul liderului de la Casa Alba au mers in secret in tara vecina. Donald Trump Jr. ar fi aterizat inca de luni pe Aeroportul Baneasa.

 

Fiul cel mare al presedintelui, Donald Jr, in varsta de 39 de ani, s-ar afla in judetul Giurgiu. Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior ar fi poposit la noi in tara pentru o partida de vanatoare de cerbi.  L-ar fi insotit in calatoria in Romania si baiatul sau mai mare, Donald John III, nascut in 2009.

 

UPDATE Ambasada SUA la Bucuresti nu a dorit sa faca comentarii pe marginea acestui subiectt: "Nu comentam calatoriile personale ale cetatenilor", este pozitia oficiala a institutiei.

 

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, el s-ar afla in Romania inca de luni, in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi.

Impatimit al acestei activitati, fiul sefului de la Casa Alba, in varsta de 39 de ani, ar fi ajuns luni pe Aeroportul Baneasa, de unde a plecat spre domeniul de vanatoare. 

Donald Trump, Jr. attends the 139th White House Easter Egg Roll at The White House

 

Donald Trump Junior ar fi aterizat pe aeroportul Baneasa cu o aeronava privata. Ar fi ales acest domeniu de vanatoare pentru ca este aproape de Bucuresti.

 

In urma cu aproape doi ani, cei doi fii ai lui Trump din prima casatorie - Donald Junior si Eric - au fost implicati intr-un scandal mediatic, dupa ce s-au fotografiat in Africa alaturi de trofeele lor - un leopard si un elefant.

 

Atunci, Donald Trump le lua apararea si declara ca fiii sai iubesc vanatoarea si sunt foarte buni la asta.

 

De asemenea, nepotul presedintelui SUA, fiul lui Donald Trump Jr., Donald John III, s-ar afla si el in Romania, insotindu-l pe tatal sau.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn