Google+

Dupa cascaval si bere, rusii declara razboi si CHILOTILOR de import: Interpretul Stas Beretchii a facut deliciul trecatorilor distrugand lenjeria intima rosie - VIDEO

Dupa cascaval si bere, rusii declara razboi si CHILOTILOR de import: Interpretul Stas Beretchii a facut deliciul trecatorilor distrugand lenjeria intima rosie - VIDEO
Embed:

Dupa produsele alimentare, rusii declara razboi si hainelor de import. Mai exact, asa-zisul Ministrul cazac al culturii, care a facut saptamana trecuta o inspectie intr-un hipermarket din Sankt-Petersbug, acum a decis sa faca “ordine” si in pietele din oras. Acesta s-a dat din nou in spectacol si a rupt o pereche de...chiloti in fata camerelor de luat vederi.


”Aceştia sunt chiloţi de import. Eu cred că sunt nişte cârpe. Ce-i asta, în general? O singura dată îi speli şi gata. De aceea trebuie să procedăm astfel cu ei.”


Stas Beretkii a decis sa intre din nou in rol de inspector. De aceasta data a mers intr-o piata unde, spune el, se vand haine de import.


”Voi comercializaţi haine de import. Noi toţi suntem împotriva acestei mărfi. Trebuie de vândut haine din Rusia, fiţi de acord.”

 
Totusi nu i-a reusit sa rupa chilotii din prima. A trebuit sa depuna putin efort, spre amuzamentul oamenilor din jur.


”Iată ce înseamnă haină de import.”

 
Si cum Beretkii nu a reusit sa rupa chilotii atat de usor, acesta a facu ce poate bine si a distrus iarasi cu dintii o doza de bere de import.


Acelasi lucru l-a facut si acum cateva zile intr-un magazin din Sankt-Petersburg. 


Pana la urma s-a dovedit ca show-ul a fost in zadar intrucat produse interzise nu au fost gasite in magazin. Rusii duc acum o ampla campanie de distrugere a produselor importate ilegal din Occident.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn