Dupa produsele alimentare, rusii declara razboi si hainelor de import. Mai exact, asa-zisul Ministrul cazac al culturii, care a facut saptamana trecuta o inspectie intr-un hipermarket din Sankt-Petersbug, acum a decis sa faca "ordine" si in pietele din oras. Acesta s-a dat din nou in spectacol si a rupt o pereche de...chiloti in fata camerelor de luat vederi.

Publicat:24.08.2015, 09:59


”Acestia sunt chiloti de import. Eu cred ca sunt niste cârpe. Ce-i asta, în general? O singura data îi speli si gata. De aceea trebuie sa procedam astfel cu ei.”


Stas Beretkii a decis sa intre din nou in rol de inspector. De aceasta data a mers intr-o piata unde, spune el, se vand haine de import.


”Voi comercializati haine de import. Noi toti suntem împotriva acestei marfi. Trebuie de vândut haine din Rusia, fiti de acord.”

 
Totusi nu i-a reusit sa rupa chilotii din prima. A trebuit sa depuna putin efort, spre amuzamentul oamenilor din jur.


”Iata ce înseamna haina de import.”

 
Si cum Beretkii nu a reusit sa rupa chilotii atat de usor, acesta a facu ce poate bine si a distrus iarasi cu dintii o doza de bere de import.


Acelasi lucru l-a facut si acum cateva zile intr-un magazin din Sankt-Petersburg. 


Pana la urma s-a dovedit ca show-ul a fost in zadar intrucat produse interzise nu au fost gasite in magazin. Rusii duc acum o ampla campanie de distrugere a produselor importate ilegal din Occident.