Google+

Filmare de la scena mortii lui Prince, facuta publica de politie. Trupul sau, pe podea - VIDEO

Politia americana a dat publicitatii o filmare facuta in casa lui Prince, in ziua in care acesta acesta a murit.

 

Legendarul cântăreţ a murit pe 21 aprilie 2016 în locuinţa sa din Minneapolis.

 

După ce poliţiştii au anunţat zilele trecute că nu vor declanşa urmărirea penală în legătură cu decesul lui Prince, acum au făcut publice noi informaţii şi imagini din casa acestuia. În imagini se observă numeroase discuri expuse pe pereţi, precum şi postere cu el.

 

De asemenea, trupul neînsufleţit al artistului a fost filmat pe podea, scrie tmz.com.

 

 

Justiţia americană a anunţat în urmă cu câteva zile că nu va declanşa urmărirea penală la finalul anchetei privind circumstanţele morţii lui Prince, în contextul în care nu a reuşit să stabilească cum şi-a procurat acesta analgezicul care i-a provocat decesul, relatează AFP şi Reuters.

 

Cântăreţul a murit la 57 de ani pe 21 aprilie 2016, fiind victima unei supradoze de Fentanyl, un analgezic foarte puternic, pe care l-a luat din greşeală, crezând că este vorba despre un medicament împotriva durerii mult mai slab.

 

 

“Fără un mobil şi un suspect identificat”, justiţia americană “nu poate declanşa urmărirea penală în legătură cu decesul lui Prince”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Mark Metz, procurorul din comitatul Carver, de care ţine Paisley Park, reşedinţa cântăreţului, situată nu departe de Minneapolis.

 

În paralel, Ministerul american al Justiţiei a anunţat joi un acord amiabil cu Michael Todd Schulenberg, medicul care l-a tratat pe Prince de două ori înainte de moarte.

 

Cel care a recunoscut că a prescris o reţetă de analgezice Percocet unui apropiat al cântăreţului, deşi ştia că medicamentele erau pentru el, a acceptat să plătească o amendă de 30.000 de dolari justiţiei americane.

 

De asemenea, el s-a angajat să se supună unor controale în următorii doi ani, de natură să urmărească medicamentele prescrise de el pe bază de reţetă.

 

Mark Metz a reamintit, în cadrul conferinţei de presă, că ancheta a stabilit că medicamentele prescrise de dr. Schulenberg nu au provocat decesul muzicianului.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn