Google+

Individul suspectat ca ar fi violat-o si ucis-o pe jurnalista Viktoria Marinova, extradat in Bulgaria. Acesta a ajuns cu mainile incatusate pe aeroportul din Sofia - VIDEO

Individul suspectat ca ar fi violat-o si ucis-o pe jurnalista Viktoria Marinova, extradat in Bulgaria. Acesta a ajuns cu mainile incatusate pe aeroportul din Sofia - VIDEO
Embed:

Individul suspectat ca ar fi violat-o si ucis-o pe jurnalista Viktoria Marinova a fost extradat in Bulgaria. Acesta a ajuns cu mainile incatusate pe aeroportul din Sofia, care era extrem de securizat. Acum suspectul urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru omor, insa majoritatea avocatilor locali refuza sa-l apere.


Au fost luate masuri stricte de securitate pe aeroportul din Sofia. Acolo, Severin Krasimirov, in varsta de 21 de ani a sosit cu mainile incatusate si cu un lant de brau. Ulterior el a fost transportat la Oficiul National de Investigatii pentru recoltarea probelor ADN, dupa care in Ruse, orasul unde a fost savarsita crima, pentru a i se aduce invinuirile. Un post de televiziune local relateaza ca majoritatea avocatilor din Ruse au refuzat sa il apere in instanta pe banuit.

 

Krasimirov a fost arestat de politia din Germania, unde a fugit imediat dupa ce a savarsit crima. El si-a recunoscut vina si le-a spus politistilor ca era beat si drogat cand a ucis-o pe jurnalista.

 

Viktoria Marinova a fost ucisa acum doua saptamani. Corpul ei a fost gasit intr-un parc din orasul Ruse, nord-estul Bulgariei, ea fiind al patrulea jurnalist european ucis in ultimii doi ani. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn