Google+

Masinile super-rapide sunt vedetele Salonului Auto de la Geneva. Deschiderea show-ului a fost marcata de un incident haios: Un barbat a stricat prezentarea Volkswagen, dandu-se in spectacol - VIDEO

Masinile super-rapide sunt vedetele Salonului Auto de la Geneva. Deschiderea show-ului a fost marcata de un incident haios: Un barbat a stricat prezentarea Volkswagen, dandu-se in spectacol - VIDEO
Embed:

Masinile super-rapide sunt vedetele Salonului Auto de la Geneva. Jaguar, Bugatti sau Lamborghini vor prezenta modele noi. In total, 200 de producatori din 30 de tari vor participa la evenimentul, care va dura doua saptamani. Deschiderea show-ului a fost marcata de un incident haios. Un barbat a stricat prezentarea Volkswagen dupa ce a s-a dat in spectacol pe scena.


In timp ce avea loc prezentarea modelului pregatit de marca germana, un barbat a intrat pe scena si a intrerupt discursul. Avand in mana o cheie de mecanic, individul a spus ca a fost trimis de directorul sau pentru a repara motorul masinii. La scurt timp, barbatul a fost scos din sala. In acest an, la Salonul de la Geneva sunt prezentate masini luxoase si super-rapide. 

Jaguar si-a adus la eveniment noul F-Type, un bolid dotat cu motor V8 de cinci litri, care atinge fara mare efort 321 de km pe ora. Impresie fac si noile variante de Bentley Mulsanne, dar si modelul Chiron de la Bugatti. Este cea mai puternica masina din serie, dar si cea mai scumpa- costa aproape 2 milioane de euro. 

Amatorii de masini luxoase vor avea sansa sa vada noile modele de la Lamborghini sau  Mercedes. Inainte deschiderii oficiale a evenimentului, un juriu format din 58 dintre cei mai buni jurnalisti de specialitate din Europa, a desemnat Masina Anului, care a devenit noul Opel Astra. Salonul Auto va fi deschis pana pe 13 martie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn