Google+

Noi detalii in cazul incendiului devastator din Kemerovo. Flacarile ar fi izbucnit din cauza unor cabluri de inalta tensiune, care treceau prin sala de trambuline de pe terenul de joaca al copiilor - VIDEO

Noi detalii in cazul incendiului devastator din Kemerovo. Flacarile ar fi izbucnit din cauza unor cabluri de inalta tensiune, care treceau prin sala de trambuline de pe terenul de joaca al copiilor - VIDEO
Embed:

La noua zile de la incendiul devastator din Kemerovo apar noi detalii din cadrul anchetei. Flacarile ar fi izbucnit din cauza unor cabluri de inalta tensiune, care treceau prin sala de trambuline de pe terenul de joaca al copiilor. Totodata astazi in regiune a ajuns noul guvernator, numit de Vladimir Putin, care a promis ca va face lumina in aceasta tragedie.

 

Un grup de criminalisti de la Moscova lucreaza in Kemerovo pentru a stabili cauzele incendiului, care a ucis 64 de persoane, dintre care 41 de copii.

 

“Au murit totusi intoxicati cu gazele emanate de obiectele care au ars.-Si nu puteau fi salvati?-Nu. Iata in fata acestei usi a fost cel mai mare grup de decedati. Cea inchisa. De ce nimeni nu a mers sa o deschida, nu se stie."

 

 Potrivit datelor anchetei, copii care in momentul incendiului priveau un film cu desen animat la cinematograf s-au intoxicat cu fum si nu au reusit sa iasa. Sunt versiuni care spun ca usa era incuiata.

 

“Cablurile de inalta tensiune, incalcand toate normele de securitate trec prin toata sala.”

 

 Anchetatorii presupun ca in urma unui scurt circuit la aceste cabluri de inalta tensiune a izbucnit incendiu. S-a intamplat in sala de trambuline de la terenul de joaca. De aici flacarile s-au raspandit cu repeziciune.

 

“Aici a fost o scanteie nu? Ce s-a intamplat?Se presupune ca fost un scurt circuit?"

 

 La noua zile de la incendiu inca multe dintre persoanele decedate nu au putut fi identificate iar rudele se plang in continuare ca nu s-a facut suficient ca oamenii blocati in interiorul centrului comercial sa fie salvati.

 

“Salvatorii nu au facut nimic. Nici macar nu au incercat sa deshida usile sa salveze oamenii. Sanse erau. Oamenii pur si simpul s-au sufocat."

 

 Tragedia din Kemerevo s-a produs pe 25 martie. 64 de persoane, intre care 41 de copii au murit acolo. Un sir de incalcari admise de conducerea mall-ul au fost depistate de autoritati. 7 persoane au fost arestate printre care si proprietara centrului comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn