Google+

O fetita de 5 ani a murit la cateva ore dupa ce un doctor a refuzat sa o consulte pentru ca intarziase cateva minute la programarea medicala - FOTO

Fetita de cinci ani suferea de astm sever si a fost dusa de urgenta de catre mama ei la un medic. Pentru ca au intarziat la programarea pe care o aveau, doctorul a refuzat sa mai consulte copilul.


Ellie-May Clark a fost dusă la clinica Grange în Newport cu 5 minute după ora la care mama ei, Shanice Clark, făcuse programare, potrivit theguardian.com.

 

Ellie-May (foto WALES NEWS)

 

Se programase de urgenţă la ora 17:00, la Dr. Joanne Rowe, pentru că Ellie-May avea probleme de respiraţie şi nu putea să meargă.

 

Shanice Clark şi micuţa Ellie au ajuns la clinică şi au aşteptat recepţionerul, ca apoi să fie la uşa medicului unde între 17:10 şi 17:18.

 

Doctorul avea însă o regulă “de 10 minute”: nu primea pacienţii care întârziau mai mult de 10 minute de la ora stabilită pentru programare. Aşa că a refuzat să o vadă pe fetiţă.

 

“De ce doctorul nu vrea să mă vadă”, a întrebat-o Ellie pe mama ei, înainte să ajungă acasa. Copilul s-a culcat în jurul orei 20:00.

 

La ora 22:30, Shanice şi-a auzit fetiţa tuşind şi a chemat o ambulanţa. Ellie-May a murit la scurtă vreme după ce a fost transportată la spitalul Royal Gwent.

 

Cazul şocant a avut loc acum doi ani în Newport, Wales, însă abia acum rudele micuţei au primit, în urma unei anchete, un răspuns clar în privinţa morţii fetiţei lor de 5 ani.

 

 

Ellie-May a murit la vârsta de 5 ani

 

Anchetatorii au stabilit că medicul Joanne Rowe o putea salva pe micuţă dacă îi oferea acesteia tratamentul de care avea nevoie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn