A fost panica la un teatru din statul american Maryland, dupa ce in timpul antractului un barbat a inceput sa strige "Salut Hitler!". Unii oameni au alergat spre iesire, iar altii au sunat imediat la politie. Politistii sositi la fata locului l-au scos pe individ afara din cladire, insa nu l-au arestat.

Publicat:16.11.2018, 11:00


Un teatru din Baltimore prezenta miercuri seara o piesa, a carei actiuni se petreceau intr-un sat din Rusia tarista. Un jurnalist, aflat printre cele peste o mie de persoane din sala, a povestit cum un barbat aflat la balcon, a inceput sa strige sloganuri naziste in pauza specacolului.

Intr-o atmosfera linistita, barbatul a fost auzit tipand “Salut Hitler!”, dar si “Salut Trump!”. Altii spun ca l-au auzit pe individ strigand “MAGA”, prescurtarea sloganului lui Trump “Make America Great Again”, in traducere “Sa facem America mare din nou”.

Cateva zeci de oameni au inceput sa alerge spre iesire, in timp ce altii au incercat sa-l alunge pe individ afara. 

“- Iesi afara! - Unde-i securitatea? -Iesi afara! - Stai afara!”

Dupa cateva minute, spectatorul a fost escortat afara de fortele de securitate, iar spectacolul a continuat. Politia a anuntat ca ofiterii au raspuns la apel, dar barbatul nu a fost arestat, fiind lasat sa plece acasa, s-a ales insa cu o interdictie impusa de administratia teatrului.

El le-a spus oamenilor legii ca a baut inainte sa vina la spectacol, iar prin gestul sau a vrut sa-si exprime dezacordul fata de politicile lui Trump. Incidentul vine la doar cateva saptamani dupa ce un atacator inarmat a impuscat mortal 11 persoane intr-o sinagoga din Pitsburg.