Google+

PIB-ul R. Moldova, folosit de un moderator de emisiune pentru a-l ironiza pe politicianul american Donald Trump - VIDEO

PIB-ul R. Moldova, folosit de un moderator de emisiune pentru a-l ironiza pe politicianul american Donald Trump - VIDEO
Embed:

Dupa furtul milardului din bancile moldovenesti, subiect de gluma a ajuns si PIB-ul Republicii Moldova. Intr-o emisiune televizata din Statele Unite, moderatorul a ironizat pe seama politicianului, Donald Trump, amintind de tara noastra. In ce context anume, vedeti imediat.

 

De la 4 miliarde de dolari am ajuns la 12. Marja de eroare a lui Donald Trump este egală cu PIB-ul Moldovei.

 

Prezentatorul John Oliver a ironizat pe seama declaratiilor facute de candidatul la functia de presedinte al SUA, Donald Trump. Acesta a promis ca va construi un gard dintre Mexic si SUA, pentru a impiedica sosirea imigrantilor. Trump a spus ca va avea nevoie de 4 miliarde de dolari pentru constructie. Pe parcursul campaniei sale electorale insa suma a crescut pana la 12 miliarde. 


-Gardul va costa 6-7 miliarde de dolari. -Gardul va costa 8 miliarde de dolari.-Gardul va fi construit. Va costa 10 miliarde de dolari. Sunt mulţi bani. Doar este un perete.-Gardul va costa 10 miliarde de dolari, poate 12.


Prezentatorul nu a ezitat sa faca glume la acest subiect si a comparat marja de eroare a sumelor declarate de Trump cu PIB-ul Moldovei. Nu este pentru prima data cand tara noastra ajunge subiect de glume peste hotare. Anterior, furtul miliardului din bancile moldovenesti a fost pomenit intr-un serial american. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn