La cateva ore dupa ce au anuntat ca asteapta primul lor copil, printul Harry si ducesa Meghan au iesit pentru prima oara in public.

Publicat:16.10.2018, 06:56

Cei doi si-au început turneul în Australia cu o vizita la Opera din Sydney si una la gradina zoologica, unde au admirat ursii koala. Mai devreme, primisera si primele daruri pentru bebelus.

În prima sa aparitie publica de dupa anuntarea vestii, ducesa de Sussex a purtat o rochie alba care masca destul de bine burtica de viitoare mama. Oficiali sau oameni simpli, niciunul dintre cei întâlniti n-a ratat ocazia sa-i felicite.

Reprezentantul reginei Elisabeta a II-a în New South Wales si sotia sa le-au daruit lui Meghan si Harry un cangur de plus, cu tot cu puiul din buzunar, si o pereche de cizmulite pentru copil.

Vestea sarcinii lui Meghan vine la numai cinci luni de la nunta. În interviul de dupa anuntarea logodnei, printul Harry nu parea sa se grabeasca, însa cu doi ani mai devreme spunea clar ca îsi doreste copii.

Copilul ducilor de Sussex se va naste în primavara, probabil în aprilie, potrivit presei. Va fi al saptelea în ordinea succesiunii la tron si nu va avea automat titlul de print sau printesa. Nici cei doi copii mai mici ai printului William nu l-au avut, dar bunica lor, regina Elisabeta, a intervenit pentru a le acorda titlul si probabil ca va face la fel pentru copiii lui Harry.