Google+

Scene de groaza, in Venezuela. O multime infometata ucide cu pietre o vaca - VIDEO

O filmare surprinsa in Venezuela a devenit virala pe retelele de socializare. Astfel, in imagini pot fi vazute zeci de persoane care ucid o vaca cu bate si cu pietre, in timp ce striga ca le este foame.Incidentul a avut loc în satul pescăresc Palmarito din regiunea venezueleană Palmarito, într-una din zilele foarte zbuciumate la nivel naţional, marcate de proteste violente în urma cărora patru persoane au murit, scrie Daily Mail.

 

Astfel, în fimare pot fi văzute zeci de persoane care se năpustesc asupra animalului în timp ce strigă: „Ne e foame” şi „Oamenii suferă.” Înarmaţi cu pietre şi cu bâte, ei lovesc vaca până când aceasta se prăbuşeşte la pământ.

 

După aceea, şi mai mulţi localnici se adună la locul respectiv, pentru a aştepta să se facă distribuţia de carne.

 

„Suferă. Oamenii sunt înfometaţi”, spune cel care a surprins evenimentul.

 

Parlamentarul de opoziţie Carlos Paparoni s-a folosit de acest prilej pentru a atrage atenţia asupra situaţiei disperate în care se află mulţi venezueleni, din cauza măsurilor introduse de preşedintele Nicolas Maduro.

„Nu este aceasta calea. Acţiunile acestea vor distruge producţia naţională mult mai rapid şi va cauza şi mai multă sărăcie”, a spus Paproni.

 

Potrivit presei locale, zeci de vaci au fost măcelărite de mulţimi înfometate. Potrivit politicianului, numărul animalelor ucise pentru carne ar fi de 300.

 

Foametea a stârnit proteste în toată Venezuela. Astfel, patru persoane au murit şi 10 au fost rănite, în ultimele zile, la un supermarket care avea făină, orez şi ulei, pe care au încercat să-l jefuiască. De Crăciun, o femeie însărcinată a fost împuşcată în timp ce aştepta la coadă să cumpere carne.

 

Sursa: Daily Mail


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn