Google+

Scene dramatice in largul coastei grecesti. O femeie, care era cat pe ce sa se inece, aflandu-se la o distanta de peste 20 de kilometri de tarm a avut un noroc urias. Ce a urmat - VIDEO

Scene dramatice in largul coastei grecesti. O femeie, care era cat pe ce sa se inece, aflandu-se la o distanta de peste 20 de kilometri de tarm a avut un noroc urias. Ce a urmat - VIDEO
Embed:

Scene dramatice in largul coastei grecesti. O femeie care incerca din ultimele puteri sa se mentina la suprafata, aflandu-se la o distanta de peste 20 de kilometri de tarm a avut un noroc urias. Tocmai in acel moment pe acolo trecea o nava de croaziera. Epuizata, victima a inceput sa strige, iar membrii echipajului au vazut-o si i-au aruncat colacul de salvare.


Potrivit persoanei care a filmat incidentul cu un telefon mobil, femeia a fost observata cum inoata din rasputeri la o distanta de 20 de kilometri de capitala Greciei, Atena.

 

Imediat, oamenii de pe corabia de croaziera care trecea prin preajma i-au aruncat colacul de salvare, intrucat aceasta parea epuizata si nu mai putea sa se mentina la suprafata. Membrii echipajului au tras-o pana la vas, insa nu au putut sa o urce intrucat aceasta nu mai avea puteri pentru a se ridica.

 

Atunci oamenii au decis sa o traga in alta parte a corabiei, unde se afla o rampa pentru a o urca pe vas, mai usor. Cu greu, aceasta a fost scoasa din apa, iar din imagini se poate vedea ca este cu adevarat istovita si se prabuseste pe rampa.

 

Martorii le-au declarat jurnalistilor straini ca au chemat o echipa de salvare, care i-a acordat victimei ajutorul medical necesar, iar ulterior ea a fost transportata cu o barca la tarm. Nu este clar cum femeia a ajuns sa inoate singura la o asemenea distanta de tarm si cat timp s-a aflat acolo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn