Google+

Schimbarea brusca a vremii a provocat alunecari masive de teren in Bulgaria. Peste 100 de tone de roci s-au prabusit de pe un munte, in apropiere de Sofia - VIDEO

Schimbarea brusca a vremii a provocat alunecari masive de teren in Bulgaria. Peste 100 de tone de roci s-au prabusit de pe un munte, in apropiere de Sofia - VIDEO
Embed:

Schimbarea brusca a vremii a provocat alunecari masive de teren in Bulgaria. Peste 100 de tone de roci s-au prabusit de pe un munte, in apropiere de Sofia. Un drum, care duce spre statiunea turistica Borovets a fost inchis. Circulatia a fost redeschisa abia aseara, dupa trei zile timp in care zile, drumarii au curatat carosabilul.

 

Furtuna de zapada neobisnuita care a lovit o mare parte a Europei acum doua saptamani, le da si acum batai de cap bulgarilor. Din cauza ninsorilor abundente, dar si a temperaturilor extrem de joase rocile de la suprafata muntilor au slabit si s-au prabusit peste sosele.

 

“Temperaturile au crescut de la -15 grade la 10 grade cu plus, intr-o perioada foarte scurta de timp.”

 

 Nu doar autostrada de acces dintre Sofia si statiunea Borovets a fost inchisa in acest weekend din cauza topirii zapezii.

 

“Si alte autostrazi au fost  inchise acum cateva zile, inclusiv una care leaga Karnobat si Burgas. Totul din cauza zapezii care se topea, iar din cauza asta era ghetus. Mai era si ceata.”

 

 Furtuna de zapada, care s-a abatut asupra estului Europei intre 27 februarie si 1 martie, a inchis peste 1000 de scoli si a perturbat traficul feroviar si rutier pe intreg teritoriul Bulgariei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn