Google+

Starea de urgenta din Florida i-a impins pe oameni sa faca lucruri socante. Acestia fura din magazine tot ce gasesc: incaltaminte, imbracaminte, produse alimentare, dar si aur - VIDEO

Starea de urgenta din Florida i-a impins pe oameni sa faca lucruri socante. Acestia fura din magazine tot ce gasesc: incaltaminte, imbracaminte, produse alimentare, dar si aur - VIDEO
Embed:

A fost declarata stare de catastrofa naturala in Florida. Uraganul Irma a smuls piloni de electricitate, copaci, a distrus acoperisuri si practic a maturat tot ce a avut in cale. Imagini socante au fost surprinse si in Cuba, care ar putea face concurenta Venetiei. Cartiere intregi au fost inundate, iar barcile au devenit principalul mijloc de transport pentru localnici. 36 de milioane de oameni sunt afectati de Irma.


Toate zborurile au fost anulate in numeroase localitati din Florida. Autoritatile sustin ca deocamdata nici macar nu pot calcula pagubele aduse de uragan pentru aeroporturi si traficul aerian. 

 

Bryan KOON, DIRECTOR DEPARTAMENT URGENTE FLORIDA: “Vremea a fost prea rea pentru zbor, toată ziua. Nu avem nici o idee privind daunele aduse. Nu am nicio cifră despre potenţialele pierderi. “

 

 Irma aduce fulgere, tunete si rafale puternice de vant, care doboara tot ce ii sta in cale. Mai multe macarale au cazut peste blocuri de locuit. 

 

“Nu am văzut niciodată aşa ceva.“

 

Starea de urgenta din Florida i-a impins pe oameni sa faca lucruri socante. Jurnalistii au surprins cum localnicii fura din magazine tot ce gasesc: incaltaminte, imbracaminte, produse alimentare, dar si aur. 

 

Iar altii, in goana dupa imagini unice, au ajuns la spital, fiind prinsi de suvoaie. Desi nu a fos tafectat directe de furia furtinii, Miami a ajuns partial sub apa. Mai multe sosele sunt inundate, iar autoritatile au indemnat oamenii sa stea in case si sa nu porneasca la drum cu masinile. 

 

Havana, capitala Cubei, arata ca dupa razboi. Arbori si piloni de electricitate au fost smulsi de vantul puternic. Cartiere intregi au fost inghite de apa. 

 

“Sunt foarte speriat, din cauza rafalelor puternice de vânt. Privind cum arborii sunt doborâţi la pământ, mă iau fiorii.“

 

 Se estimeaza ca 36 de milioane de americani au fost afectati de Irma. Pagubele materiale deocamdata nu pot fi calculate, dar s-ar ridica la sute de miliarde de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn