Google+

Un suspect de terorism a fost retinut in urma unei operatiuni antiteroriste din Paris: Planuia un atentat despre care ministrul de Interne francez spune ca era intr-un stadiu avansat - VIDEO

Un suspect de terorism a fost retinut in urma unei operatiuni antiteroriste din Paris: Planuia un atentat despre care ministrul de Interne francez spune ca era intr-un stadiu avansat - VIDEO
Embed:

O operatiune antiterorista a avut loc aseara si in nord-vestul Parisului. Un suspect de terorism a fost retinut de autoritati. Acesta planuia un atentat terorist despre care ministrul de Interne francez spune ca era intr-un stadiu avansat. Anterior, acesta a fost condamnat la Bruxelles, intr-un proces ce viza o filiera jihadista ce trimitea combatanti in Siria.


Barbatul retinut pentru ca ar fi pregatit un atac terorist este de nationalitate franceza. Acesta a fost arestat de politisti in aceasta dimineata.


Bernard CAZENEUVE, MINISTRUL FRANCEZ DE INTERNE:  “Un arest important a fost efectuat dimineaţa aceasta de către Direcţia Generală pentru Securitate Internă. Asta ne-a permis să învingem un atac terorist, care era într-o etapă avansată.”


Potrivit autoritatilor franceze, suspectul a fost condamnat la Bruxelles in iulie, 2015, impreuna cu un alt barbat, implicat ulterior in atentatele de la Paris si ucis de politie. Francezul era vizat intr-un proces,   despre o filiera jihadista care trimitea combatanti in Siria. Totusi, autoritatile franceze sustin ca barbatul nu a avut vreo legatura cu atentatele din Bruxelles. 

 

Bernard CAZENEUVE, MINISTRUL FRANCEZ DE INTERNE: "În prezent, nu există conexiuni, pentru a face legătura dintre acest suspect cu atacurile de la Paris şi Bruxelles. Ancheta urmează să stabilească mai multe detalii şi potenţialii complici.”


Politia ii cauta pe complicii barbatului, care face parte, se pare, dintr-o celula terorista.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn