Google+

Un turist a murit in Thailanda, dupa ce a s-a urcat in virful unei cascade pentru a-si face o fotografie spectaculoasa si a cazut de acolo - VIDEO

Un turist a murit in Thailanda, dupa ce a s-a urcat in virful unei cascade pentru a-si face o fotografie spectaculoasa si a cazut de acolo - VIDEO
Embed:

Intentia de a face o fotografie spectaculoasa i-a luat viata. Un turist ceh s-a stins dupa ce a cazut din varful unei cascade, dintr-o statiune turistica din Thailanda. El a mers in zona interzisa ca sa-si faca o poza. Disperati, prietenii sai au incercat sa-l resusciteze, dar in zadar.

 

 


Jiri Barta in varsta de 31 de ani venise in vacanta in Thailanda la inceputul lunii februarie, impreuna cu prietenii sai. Pentru a explora zona, grupul de turisti a inchiriat motociclete, iar ieri au ajuns la o cascada, unde au decis sa-si faca poze.

 

Tanarul ar fi ignorat semnul: acces interzis si a mers chiar in varful cascadei. Prietenii urmau sa-l fotografieze. El, insa, a alunecat si a cazut de la o inaltime de peste 30 de metri, izbindu-se de pietre.

 

Boonchai WANNAWATCHANSUNTORN, POLITIST: “Exista o atentionare scrisa atat in Thailandeza cat si in engleza ca accesul este interzis, acesta insa a fost ignorat.”

 

 Pretenii sai au coborat imediat si au incercat sa-l reanimeze pe barbatul care inca mai respira. Totusi, in scurt timp el s-a stins. Salvatorii, impreuna cu localnicii s-au chinuit 5 ore pana cand au recuperat corpul neinsufletit al victimei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn