Vocea Romaniei a revenit la Pro TV. Startul competitiei in care doar vocea conteaza a fost dat de auditiile pe nevazute. Antrenorii au revenit cu forte proaspete si au dus ieri o adevarata lupta pentru a atrage cei mai buni concurent in echipele sale. Interpreta Andra, dar si moldoveanca Irina Rimes sunt noile antrenoare si promit sa scrie istorie in sezonul cu numarul opt.

Publicat:08.09.2018, 15:14

Daca Michael Jackson ar mai fi trait si ar fi auzit interpretarea lui Bogdan Ioan, cu siguranta ar fi ramas fara cuvinte, precum antrenorii de la Vocea Romaniei. Tanarul a interpretat intr-un mod absolut uimitor piesa regretatului artist, "Earth song" si i-a impresionat pana la lacrimi pe cei 4 jurati, care s-au ridicat de pe scaune si l-au aplaudat. 

Tanarul a ales sa mearga mai departe in echipa lui Smiley. Toate cele 4 scaune au fost intoarse si de o tanara venita din Bistrita. Alexa Dragu a interpretat o piesa grea in stilul Arethei Franklin.

Tanara a ales-o pe moldoveanca Irina Rimes ca antrenoare. Artista cu milioane de fani, este unul dintre cei patru jurati de la Vocea Romaniei, care s-a alaturat show-ului in acest sezon. Competitia continua in aceasta seara, dupa stirile Pro TV.