Google+

Cursa contra cronometru la Condrita. Cum s-a desfasurat excursia organizata de Igor Dodon la vila prezidentiala: "Asta e coniac, asta e de la Sadova" - VIDEO

Cursa contra cronometru la Condrita. Cum s-a desfasurat excursia organizata de Igor Dodon la vila prezidentiala: "Asta e coniac, asta e de la Sadova" - VIDEO
Embed:

Igor Dodon a deschis usile resedintei de la Condrita, insa nu a aratat mare lucru. Fugariti de bodyguarzi, jurnalistii au vazut beciul si o parte din curtea vilei. Dodon insa nu a aratat cel mai important - renovarile facute. In continuare, tine in secret cat l-a costat reparatia si de unde a luat bani. La conferinta de presa organizata acolo, presedintele a vorbit despre Mihai Ghimpu, despre relatia cu democratii, dar si despre petrecerea de sambata trecuta.

 


Excursia de la Condrita a fost mai degraba o cursa contracronometru. Mai mult de cateva secunde nimeni nu a fost lasat sa vada sau sa filmeze ceva. Mai tarziu, angajatii presedentiei ne-au spus ca au fugarit jurnalistii pentru ca urmau sa pregateasca vizita unor musafiri arabi. Astfel, in mare graba, Igor Dodon s-a laudat cu beciul plin cu vin, dar si cu provizii facute pentru iarna de sotia sa.

 

"Asta e de la Sadova, asta e tusonca, asta e coniac..."

 

 Apoi, la mare departare am zarit lacul artificial pe care spune ca l-a umplut cu peste, dupa care curtea vilei si...cam atat. Presedintele nu ne-a aratat pana la urma ce am asteptat cel mai mult - reparatia facuta in interior. Desigur, nu a vrut sa vorbeasca despre costuri si nici despre sursa banilor.  

 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Nu a costat milioane..."

 

 Ceea ce li s-a interzis jurnalistilor, cel mai probabil, li s-a permis invitatilor care au fost vazuti, venind cu masini luxoase la cheful organizat de Dodon sambata trecuta. Presedintele a spus ca nu vede o problema in faptul ca da petreceri la vila de la Condrita, mai ales ca s-a mutat cu familia acolo pe perioada verii. Fost presedinte interimar, si Mihai Ghimpu a stat o vreme la Condrita, el insa spune ca nu a dat niciodata acolo vreo petrecere.

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: "Vila e pentru intalniri oficiale nu pentru facut copii, cumatrii..."

 

De fapt, la Condrita Igor Dodon a organizat o conferinta de presa, in care a facut un bilant al ultimei perioade. Presedintele a spus ca nu vede o problema in faptul ca UE ar putea sa nu ne mai dea bani, a negat ca ar avea vreo alianta cu democratii, chiar daca impreuna au votat modificarea sistemului electoral si aproape toate noutatile le afla de pe...

 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Facebook", site-ul pe care spune ca-l acceseaza cel mai des. In timpul discursului a pomenit de mai multe ori numele lui Ghimpu.

 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Cum spunea Ghimpu... Guvernarea ii are pe politicieni si ii trasnesc, dar eu nu am sa fac acest lucru..." 

 

 Mihai GHIMPU, LIDER PL: "O sa-l imbratisesti si o sa-l trasneasca..."

 

Dodon a spus ca in urmatoarea perioada are planificate 7 vizite peste hotare. In august ar urma sa ajunga la Vatican, unde afirma ca ar trebui sa se vada cu Papa Francisc. Vineri, Dodon spune ca se va intalni cu vicepremierul rus Dmitrii Rogozin si impreuna vor participa la manifestatiile organizate in stanga Nistrului.

 

Intreg evenimentul de ieri s-a desfasurat in conditii sporite de securitate, astfel ca inainte de a intra pe teritoriu toti jurnalistii au fost verificati cu detectorul de metale, iar unora li s-a interzis accesul, cum s-a intamplat in cazul   fotoreporterului Constantin Grigorita. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn