Google+

O cantareata de muzica populara din Romania a fost batuta de 5 luptatori MMA - FOTO

O tanara cantareata de muzica populara, Roberta Opre, a ajuns la spital impreuna cu sotul ei, dupa ce amandoi au fost batuti de 5 luptatori MMA, intr-un club din Cluj, Romania.

 

Potrivit gazetadecluj.ro, scandalul a pornit după ce cei doi soţi au ieşit din club, afară, iar după ce s-au întors au găsit masa ocupată de cei 5 bărbaţi.


Conform sursei citate, Roberta susţine că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată şi lucrurile pe care aceştia sunt aşezaţi (geanta, haina) îi aparţin.


În acel moment ar fi început ameninţările din partea bărbaţilor: ”Voi ştiţi de cine vă legaţi, fraierilor?”.


După mai multe ameninţări şi jigniri, doi dintre luptătorii MMA i-ar fi tras spre ieşire pe cei doi tineri, iar soţul cântăreţei de muzică populară, Ionuţ Miclăuş, s-ar fi ales cu un pumn.

Roberta Opre a fost ameninţată cu moartea şi s-a ales cu capul spart, după ce a fost lovită cu un pahar în cap, iar altcineva i-a dat un pumn, tânăra rămânând inconştientă.

 

Cei doi tineri s-au prezentat la urgenţe, fiind răniţi foarte grav, iar cariera Robertei va fi afectată, din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.

 

Potrivit ziardecluj.ro, IPJ Cluj a trimis un comunicat în care precizează următoarele:

 

Referitor la articolul publicat, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea inspectoratului, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.


Conform primelor informaţii, poliţistul care se afla în timpul liber în localul indicat ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn