Mama si fiica ucise ieri pe o trecere de pietoni din Telenesti au ajuns astazi acasa, in sicrie. Impreuna. Un sat intreg este ravasit de durere, iar rudele abia de mai au lacrimi. De ieri dimineata de cand au fost anuntati despre tragedie, viata lor parca s-a oprit, iar cum vor trai mai departe inca nu-si imagineaza. Un copil fara mama si un barbat fara sotie si fiica.

Publicat:06.08.2016, 14:38

Anuntul despre moartea fiicei si nepoticai a lovit-o ca un trasnet. Maria Vasilache a povestit cu durere despr cele intamplate. Familia victimelor a vizitata si de apropiatii soferului, care a comis fapta.  

Astazi, corpurile neinsufletite ale mamei de 29 de ani si a fiicei ei de doar 7 au fost aduse acasa. Durerea imensa nu a lasat fara lacrimi pe nimeni care a venit sa fie alaturi de familia indurerata.

Tragicul accident a socat intreaga localitate. Oamenii spun ca au mers cu o cerere catre primar, in care insista sa fie instalate camere de supraveghere.

Oamenii se plang ca soferii profita de drumurile noi construite recent si nu respecta limita de viteza.

Nenorocirea care a luat deodata 2 vieti a avut loc ieri, in jurul orei 11. S-a intamplat cand mama si fiica mergeau pe trecerea de pietoni, iar un Mercedes, care potrivit martorilor avea viteza excesiva, a mers la depasire, nu le-a cedat trecerea si le-a lovit mortal. Soferul, in varsta de 37 de ani, a fost retinut si risca puscarie.