Sarbatorile de iarna au trecut, magia insa a ramas. Membrii unei trupe din capitala au vrut sa imblanzeasca aseara gerul, asa ca imbracati sumar, au dansat pana la epuizare pe o scena improvizata in parcul Valea Trandafirilor. Impresionati zeci de oameni care se plimbau pe alei s-au oprit din drum, mai ales ca organizatorii evenimentului au impartit tuturor, vata de zahar si ciocolata fierbinte gratuit.

Publicat:26.01.2018, 15:18

Gerul aprig mai ca nici nu s-a simtit aseara in parcul Valea Trandafirilor, unde o trupa din Chisinau a dat un concert in aer liber pe o scena improvizata.

Fascinati, zeci de oamenii, care se plimbau pe alei, s-au oprit sa se distreze. Cei mai incantati au fost picii. Vata de zahar si ciocolata fierbinte, primite pe gratis, au facut deliciul copiilor.

Aceasta femeie spune ca a venit din Rusia la rude, a ramas surprinsa de cele vazute in parc.403_3331_01Tr pentru Tr“Este extraordinar, e atmosfera de sarbatoare, iarna continua, sarbatoile continua.

Evenimentul a fost organizat de o comapnie straina care, anul trecut, in luna septembrie, a iluminat aleea principala din Parcul Trandafirilor.

Otilia COTRUT, COORDONATOR PROIECT: “Ne-am propus sa continuam povestea sarbatorilor de iarna, cu un show de dans, suplimentar pentru a incalzi si a combate frigul venim cu ciocolata calda pentru toti participantii, prin intermediul acestui eveniment vrem sa aducem cat mai multa bucurie.”

 Organizatorii evenimentului spun ca vor pregati si alte surprize in urmatoarea perioada.