Google+

Cine stie regulile de circulatie mai bine? Disputa dintre un politist de patrulare si un instructor auto, dupa un accident in care a fost implicata masina politiei si cea a scolii auto - VIDEO

Cine stie regulile de circulatie mai bine? Disputa dintre un politist de patrulare si un instructor auto, dupa un accident in care a fost implicata masina politiei si cea a scolii auto - VIDEO
Embed:

Cine stie regulile de circulatie mai bine? Aceasta a devenit disputa dintre un politist de patrulare si un instructor auto. Totul dupa un accident rutier, in care a fost implicata masina politiei, dar si cea a scolii auto, doar ca la volan era o eleva. Instructorul auto da vina pe politist si se plange ca dupa ce i-a lovit automobilul din spate, agentul de patrulare l-a mai si amendat. La randul sau, politistul afirma ca vinovat ar fi instructorul auto, care nu i-a cedat trecerea.


Totul s-a intamplat saptamana trecuta in orasul Criuleni. Instructorul auto povesteste ca se intorcea de la orele de sofat impreuna cu o eleva. Ea era la volan in momentul producerii accidentului.

Tanara spune ca politistii mergeau cu viteza excesiva si ca ea a respectat regulile de circulatie.

Instructorul sustine ca la o saptamana de la producerea accidentului, a fost citat la politie si amendat cu o mie de lei si 6 puncte de penalizare, intrucat el s-ar face vinovat de accident. Mai mult, el va fi nevoit sa repare din banii lui si masina scolii.

De cealalta parte, agentul de patrulare care se afla la volanul masinii politiei, spune ca soferul automobilului de la scoala auto trebuia sa acorde prioritate politiei.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Criuleni sustin ca actiunile inspectorului de patrulare urmeaza sa fie analizate de catre o comisie speciala, dupa care se va decide daca el se face vinovat de accident.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn