Google+

Mai multe mame s-au plans ca nu pot iesi cu bebelusii din maternitate pana nu fac poze pentru care trebuie sa plateasca sute de lei. Ministerul Sanatatii a luat atitudine - VIDEO

Mai multe mame s-au plans ca nu pot iesi cu bebelusii din maternitate pana nu fac poze pentru care trebuie sa plateasca sute de lei. Ministerul Sanatatii a luat atitudine - VIDEO
Embed:

Daca pana acum la iesirea din maternitate, fotograful era la pachet, acum aceasta practica a incetat. Dupa ce mai multe mame s-au plans pe retelele de socializare ca nu pot iesi cu bebelusii din maternitate pana nu fac poze pentru care trebuie sa plateasca sute de lei, Ministerul Sanatatii a luat atitudine. Agentii economici nu vor mai avea voie sa presteze astfel de servicii, iar directorii de spitale vor trebui sa amenajeze spatii pentru ca fiecare sa se fotografieze cum ii place.

 

Ana acum cateva zile o fetita, iar acasa mai are doi copii. Spune ca de aceasta data nu vrea ceremonii solemne la externarea din spital, asa ca noua decizie a Ministerului Sanatatii este binevenita. 

 

Aceasta este sala de externare, de la Institutul Mamei si Copilului. Pana acum era amenajata de catre un agent economic, care presta servicii foto si video. Cei din administratia spitalului nu ne-au putut spune cat ii costa pe parinti aceasta placere.

 

Totusi, de acum incolo, veti putea face singuri pozele sau veti putea apela la un fotograf pe care vi-l doriti. 

 

Schimbarea vine dupa ce zeci de mame s-au plans pe retelele de socializare ca au fost impuse sa plateasca pentru asemenea servicii.   

 

Totusi, fiecare maternitate din tara va fi obligata sa ofere gratuit un spatiu frumos amenajat, pentru ca parintii sa se poata bucura de moment. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn