Google+

Daca vrei ca Mos Craciun sa vina la copilul tau trebuie sa scoti din buzunar sume frumusele. Unii parinti deja si-au facut programari, pentru ca Mosul sa treaca pe la odraslele lor, impreuna cu Alba ca Zapada - VIDEO

Daca vrei ca Mos Craciun sa vina la copilul tau trebuie sa scoti din buzunar sume frumusele. Unii parinti deja si-au facut programari, pentru ca Mosul sa treaca pe la odraslele lor, impreuna cu Alba ca Zapada - VIDEO
Embed:

Mai sunt doar 2 saptamani pana la revelion, asa ca Mos Craciun are deja agenda plina. Parintii si-au facut programari din timp, pentru ca mosul sa treaca pe la copiii lor, impreuna cu Alba ca Zapada, si au scos din buzunare sume frumusele. Si cum de sarbatori, cel mai mult conteaza spiritul de Craciun, oamenii spun ca nu se uita la cat cheltuie.

 

“- Da, sunt ultimele pregatiri.“

 

 Copii sunt multi, iar timp a mai ramas putin, asa ca Mos Craciun si ajutorii lui sunt foarte solicitati in aceste zile. Batranelul isi ia sacul cu daruri in spinare si porneste la drum. 

 

“- Buna ziua. Cum te numesti? - Marius. - Inseamna ca am nimerit. L-ai asteptat pe Mos Craciun? - Da. - Si ne primesti sa intram?“ 

 

 Si cum Marius l-a asteptat cu nerabdare pe Mos Craciun, parintii au dat un telefon si si-au facut o programare, pentru 15 minute cu indragitul batranel. Surprins, baietelul s-a grabit sa-i spuna poezii.  

 

Cat timp a stat pe genunchii mosului, Marius a fost luat la intrebari de Fulguta. Pentru ca a fost un copil cuminte, fireste, a primit daruri. 

 

"- Mosul ti-a adus un cadou. - Si pentru mami un cadou."  

 

 Vizibil fericit ca mosul l-a vizitat, Marius l-a rugat sa vina si la anul. 


“Multumesc, Mos Craciun.“

 

 Parintii spun ca in ajun de sarbatori mai putin conteaza cat scoti din buzunar, mai ales cand iti vezi copiii fericiti. 

 

Tatiana NEGURA, MAMA: “Eu i-am spus lui Marius ca o sa vina Mos Craciun. Dimineata, s-a trezit, s-a uitat pe geam si dat o suta de intrebari.“

 

 Firmele care il aduc pe mosul la copii spun ca au mult de lucru in aceste zile. Comenzi curg una dupa alta. 

 

Rodica NOSCOVA, ACTRITA: “Intr-o echipa, fac parte 3 personaje.“ 

 

 Pentru cel mult 20 de minute din timpul mosului, parintii scot din buzunar in jur de 500 de lei. Pentru o ora - pretul se ridica la cateva mii de lei. 

 

Inca de la inceputul lunii decembrie, retelele de socializare abunda cu diverse oferte. Unii au venit cu promotii noi. De exemplu, il puteti chema pe Mos Craciun, ca sa va impodobeasca bradul impreuna cu cei mici.   


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn