Google+

Mananca pisici si caini, iar pielicelele le pune la uscat pentru a se incalzi la iarna! AFLA DETALII

Mananca pisici si caini, iar pielicelele le pune la uscat pentru a se incalzi la iarna! AFLA DETALII
Embed:

Scene din epoca primitiva intr-o padurice dintr-o localitate din aproprierea Chisinaului. Un barbat mananca pisici si caini, iar pielicelele le pune la uscat pentru a se incalzi la iarna. Originar din raionul Edinet, barbatul a venit la Chisinau sa-si caute un loc de munca. Pentru ca nu a gasit un serviciu, el si-a improvizat o coliba in padure. Barbatul spune ca a facut acest lucru pentru ca nu avea ce manca, dar nici unde dormi.

 

Maruntaie crude de pisica, doi pepeni murati  si doi cartofi cruzi. Aceste merinde au fost gasite de politie in  cratita barbatului, care tocmai se pregatea sa ia masa.

 

Vladimir Mariuhnici are 39 de ani si este specialist in Radioelectronica. Are toate actele cu el. Ba mai mult, pastreaza si diploma scolii  profesionale, unde are numai note de 8, 9 si  10.

 

Pana nu demult a lucrat in Ucraina ca sudor. Iar acum cateva saptamani a depus actele la  Ambasada Rusiei, pentru a pleca la munca. Intre timp, si-a facut o coliba intr-o padurice din Bubuieci, iar pentru ca nu are ce manca,  strange cainii si pisicile lovite de masini. Carnea o fierbe sau o manca cruda, iar pielea o pune la uscat. Din padure mai strange si cartofi salbatici, pe care ii mananca la fel cruzi.

 

Barbatul a fost descoprit de niste vanatori. Acestia au ramas uimiti de cele vazute in padure.

 

Cutremurata de cele vazute a fost si  presedintele asociatiei pentru protectia animalelor, care considera ca astfel de  oameni trebuie judecati.

 

Unii dintre oamenii din preajma au observat  ca au disparut mai multi caini, dar niciodata  nu s-ar fi gandit ca ii mananca cineva.

 

Vladimir a fost luat de politie si dus la  Centrul de triere a vagabonzilor, unde a fost  inregistrat. Potrivit politiei, ulterior acesta a plecat la  niste rude din Falesti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: mananca caini, drama, padure,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn