Google+

Jos reclama, faceti loc pentru tablouri! 50 de picturi ale artistilor de la noi pot fi admirate pe panourile publicitare din Chisinau - VIDEO

Jos reclama, faceti loc pentru tablouri! 50 de picturi ale artistilor de la noi pot fi admirate pe panourile publicitare din Chisinau - VIDEO
Embed:

Jos reclama, faceti loc tablourilor. Ideea apartine unui tanar iubitor de frumos de la noi care a convins o companie de publicitate sa lase teren si pentru tablouri pe panourile publicitare. 50 de picturi ale artistilor de la noi au fost reproduse pe billborduri si pot fi admirate acum pe strazile Chisinaului.

 

UnArtOras - aceasta este denumirea proiectului care vrea sa aduca arta in Chisinau. Traian Chivriga este cel care s-a zbatut pentru a schimba fata orasului nostru.

 

Traian CHIVRIGA, INITIATOR PROIECT #UNARTORAS“: "ele se gasesc in toate sectoarele pentru a da posibilitate sa le admire toata lumea.”

 

Cele 50 de picturi care se afla in Muzeul National de Arta au fost fotografiate si reproduse pe panourile publicitare. Lucrarile sunt semnate de mari pictori de la noi, precum cum Igor Vieru sau Valentina Rusu-Ciobanu.

 

 Traian CHIVRIGA, INITIATOR PROIECT #UNARTORAS: “In sfarsit maiestrilor li se plateste un tribut.”

 

Compania de publicitate care a oferit spatiu pentru tablouri nu a fost greu de convins, iar pe viitor s-ar putea ca numarul tablourilor din oras sa creasca.

 

 Traian CHIVRIGA, INITIATOR PROIECT #UNARTORAS“S-a aratat foarte deschisa, mai ales ca acum e o intreaga dezbatere privind panourile publicitare. Vrem sa ajungem la o suta.”

 

Desi expresive si viu colorate, picturile nu au fost remarcate inca de toata lumea.

 

“daca nu mi-ati fi aratat nu stiam, dar e foarte frumos.”

 

“iti da asa, emotii de bine, e colorat. Frumos.”

 

Cele 50 de panouri vor ramane asa timp de cel putin o luna.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn