Muzica a rasunat tare, iar micii au sfarait pe gratare in parcurile din capitala. O multime de oameni au profitat de ziua insorita si au iesit la... "iarba verde" cu prietenii si familia. Unii au pescuit, ori au jucat volei, iar cei mai curajosi s-au scaldat in apa rece.

Publicat:04.11.2018, 17:17

Bucurosi de vremea frumoasa, acesti barbati si-au lasat hainele la o parte si au decis sa joace volei pe plaja. Miscare le da energie pentru o saptamana inainte, spun ei.

“Formidabil, savoram plecerea in mijlocul naturii e ca in mijlocul verii, un mod tare bun de relaxare, ne incarcam cu energie pozitiva.”

“Ne straduim regulat in fiecare saptamana. E benific pentru santate.”

Dupa o partida de volei, Mihail Nani  obisnuieste sa se racoreasca in apa lacului, inotand cateva minute. Asa ca nici azi nu a facut exceptie. 

“Eu asa economisc si caldura acasa, ma spal cu apare rece, deconectez caldura din dormitor.”

Iar Andrei Catana si-a sarbatorit ziua de nastere. Ieri, cu familia, iar astazi cu cei mai apropiati prieteni.

"La multi ani, sa fii sanatos!"

“Am pus la cale, sa facem carnaciori, pe urma avem niste costite de porc, cartofi posibil pe tigaie ii facem. Cati ani impliniti? -Stiu ca mai mult de 50 dar nu-i mai numar ca nu are rost.” 

Profitand de timpul frumos, cei veniti in parcul La Izvor au incins gratare, au intins mese pline cu bucate si au dat muzica tare.

Unii au ales sa pescuiasca in liniste. 

“Timpul petrecut la pescuit, opreste vremea in loc, asa este ca si aceasta zicala, imi economisesc viata, ma odihnesc.”

“Doar doi am prins azi.”

Iar cei mai activi au incercat trucuri cu bicileta.

Meteorologii prognozeaza si pentru maine vreme frumoasa, cu temperaturi de pana la 17 grade. De marti, insa, vremea se raceste pana la 10 grade.