Google+

O batrana din Basarabeasca se plange ca a fost batuta de femeia angajata sa aiba grija de ea: s-a suparat dupa ce i-a reprosat ca mancarea nu e bine gatita si a lovit-o, lasand-o singura in casa cateva zile - VIDEO

O batrana din Basarabeasca se plange ca a fost batuta de femeia angajata sa aiba grija de ea: s-a suparat dupa ce i-a reprosat ca mancarea nu e bine gatita si a lovit-o, lasand-o singura in casa cateva zile - VIDEO
Embed:

O batrana din Basarabeasca se plange ca a fost batuta de femeia angajata sa aiba grija de ea. Ea spune ca aceasta s-a suparat dupa ce i-a reprosat ca mancarea nu e bine gatita si a lovit-o, lasand-o singura in casa cateva zile. Nu am reusit inca sa dam de femeia care ar fi atacat-o.

 

Agafia Macovei, originara din Basarabeasca povesteste ca a locuit mai bine de cinci ani in Italia la fiicele sale, care avea grija de ea. Se simtea straina acolo insa, asa ca a decis sa se revina acasa.

 

Fiicele femeii nu au vrut sa o lase singura, asa ca i-au angajat o poersoana, care avea grija de curatenia din casa, facea mancare si ii tinea de urat batranei. Totul era bine, pana cand acum cateva zile, intre ele s-a iscat un conflict.

 

Batranei nu i-ar fi placut mancarea gatita de ingrijitoare, iar de aici a pornit si scandalul.

 

Agafia MACOVEI: "Fa tu daca nu iti place, fetele 200 de euro iti trimit si eu sa-ti fac veceul. Nu tii rusine la obraz. Si m-a plesnit, am vrut sa ies afara si mi-a dat sangele din nas. A venit, m-a apucat de mana, asa o talanca era, si m-a impins pe pat."

 

 Femeia spune ca se teme sa stea singura in casa dupa ce a fost amenintata.

 

Agafia MACOVEI: "O sa ma gatuie si cine o sa stie de mine, o sa ma gaseasca moarta in casa. Dute Nina ca nu mai vreu sa stau cu tine."

 

 Una dintre fiicele batranei, stabilita in Italia, spune ca s-a alarmat dupa ce timp de cateva zile mama sa nu i-a raspuns la telefon. Cand in sfarsit a dat de ea a ramas socata de ce a auzit.

 

Ecaterina TODIRICI: "Si noi ingrijim aici de batrani, dar daca noi nu ne putem cu ei intelege sunam la copii. Da e de vineri o lepadat-o si baba o ramas singura."

 

 Nu am reusit sa discutam cu femeia care ingrijea de batrana, pentru a afla de la ea cum au stat lucrurile. Ofiterul de presa a Inspectoratului de politie Basarabeasca, ne-a declarat ca pe cazul dat nu a fost depusa nici o plangere. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn