A venit ca sa ajute echipa sa creasca. Noul antrenor al formatiei Zimbru, romanul Sorin Colceag, este multumit de atitudinea jucatorilor, dupa primele sale doua saptamani la club. Galben-verzii joaca urmatorul meci cu Zaria Balti, duminica.

Publicat:18.08.2018, 11:51

Sorin COLCEAG, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: "Dorinta noastra este sa scriem o pagina frumoasa in istoria clubului Zimbru. Exista implicarea, participarea tuturor jucatorilor. ” 

 Sorin Colceag vrea sa gaseasca echilibrul intre jucatorii tineri si cei mai experimentati. El spune ca sunt destule probleme de rezolvat, dar vede cum, de la un meci la altul, baietii reusesc sa-si corecteze greselile.

Sorin COLCEAG, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: "Ce e important pentru mine este ca atitudinea lor devine din ce in ce mai pozitiva, de la meci la meci.” 

 Sorin Colceag a mai antrenat nationalele de juniori ale Romaniei si a fost antrenor de portari la clubul Viitorul Constanta. Despre goalkeeperii de la Zimbru spune ca…

Sorin COLCEAG, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: "Nivelul lor e foarte bun. Sunt foarte multumit de toti.” 

 Cu Sorin Colceag la carma, Zimbru a jucat doua meciuri, in campionat. A remizat cu Milsami si a invins-o pe Sfantul Gheorghe. Duminica, tot in Divizia Nationala, Zimbru va juca pe terenul echipei Zaria Balti.

Sorin COLCEAG, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: "Dorinta mea este sa aratam cu mult mai bine decat la ultimul meci si, bineinteles, cu acelasi rezultat.” 

 Dupa 16 etape, Zimbru ocupa locul 4, in Divizia Nationala.