Pregatiti pentru confruntare. Cei 24 de luptatori care vor participa sambata la un nou turneu MMA sunt gata sa faca show la Sala Polivalenta din capitala. Unul din cele 12 dueluri va fi pentru titlu.

Publicat:01.11.2017, 14:00

Cea mai asteptata lupta de la turneul Eagles VII va fi duelul pentru centura la categoria de pana la 77 de kg. Moldovenii Luca Poclit si Sergiu Barbarosa se vor intalni in confruntarea pentru titlu.

Sergiu BARBAROSA, LUPTATOR MMA: "Luca a fost castigator, eu am fost castigator. Acum este o lupta cinstita si, intr-adevar, in aceasta lupta noi o sa vedem cine este campion."

Luca POCLIT, LUPTATOR MMA: "Sunt intr-o forma excelenta. Adversarului ii doresc succes. Este cea mai importanta lupta din cariera mea."

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: "Cireasa de pe tort de la EAGLES VII va fi lupta de titlu. Se intalneste tineretea cu practica de viata a lui Serghei Barbarosa. Cred ca va fi o lupta pe viata si pe moarte."

In total, 24 de luptatori, dintre care 12 din Moldova, vor lupta la EAGLES VII. Turneul se va desfasura sambata, la Sala Polivalenta din capitala.