Google+

Jucatorii, antrenorul si staff-ul tehnic al celor de la Petrocub Hincesti au primit medaliile de bronz pentru ocuparea locului 3 in acest sezon din campionatul Moldovei - VIDEO

Jucatorii, antrenorul si staff-ul tehnic al celor de la Petrocub Hincesti au primit medaliile de bronz pentru ocuparea locului 3 in acest sezon din campionatul Moldovei - VIDEO
Embed:

Au produs minunea, iar astazi au sarbatorit. Jucatorii, antrenorul si staff-ul tehnic al celor de la Petrocub Hincesti au primit medaliile de bronz astazi pentru ocuparea locului 3 in acest sezon din campionatul Moldovei. Clubul va evolua in Europa League.

 

Vladimir AMBROS, JUCATOR PETROCUB HINCESTI: "M-am casatorit anul acesta, am evoluat la nationala, am ocupat locul 3 cu Petrocub, am nimerit in cupele europene. Pot zice ca e un an reusit din toate punctele de vedere."

 

 Maxim POTIRNICHE, JUCATOR PETROCUB HINCESTI: "In ultimele etape, am luptat pentru un loc 4, eventual. Dar au iesit lucrurile asa, ca am terminat pe 3. Este un lucru frumos si binemeritat."

 

 Petrocub Hincesti, revelatia sezonului din Divizia Nationala, a obtinut duminica locul 3 in campionat, iar astazi a sarbatorit performanta. Totusi, antrenorul si presedintele clubului se gandesc deja la sezonul urmator.

 

Lilian POPESCU, ANTRENOR PETROCUB HINCESTI: "Am niste baieti extraordinari, care pe parcursul intregului campionat au fost disciplinati, s-au daruit la maxim si cred ca am meritat."

 

 Mihai USATII, PRESEDINTE PETROCUB HINCESTI: "Sa obtii un scop, cateodata, e mai usor decat sa-l mentii. Noi ne dorim sa nu cuboram de la nivelul la care ne-am ridicat."

 

 Gratie locului 3 obtinut, Petrocub Hincesti va evolua in premiera in Europa League.

 

Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF: "Este o pilda si pentru alde echipe din provincie de la noi. In Europa, cand o sa cada o echipa sa joace cu Petrocub Hincesti, va lua harta, se vor uita unde se afla acest orasel. E un potential foarte marte nu doar pentru fotbal."

 

 Dupa ce au primit medaliile, fotbalistii s-au tinut si de glume. Petrocub a obtinut in acest sezon cea mai mare performanta din istoria clubului. Formatia din Hincesti a incheiat campionatul la egalitate de puncte cu Dacia, cate 26.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn