Un nou transfer surpriza la Milsami. Fostul atacant roman, Romeo Surdu, care a jucat la cele mai titrate echipe din Romania, va evolua din sezonul viitor pentru formatia de la Orhei.

Publicat:07.07.2014, 12:32


Clubul Milsami Orhei a anuntat astazi pe saitul oficial ca a semnat un acord pe 2 ani cu atacantul in varsta de 30 de ani, Romeo Surdu. Acesta s-a alaturat echipei la Brasov, unde Milsami se afla in aceste zile intr-un cantonament. Romeo Surdu si-a inceput cariera la FC Brasov, apoi a jucat pentru CFR Cluj, Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti si Apollon Limassol. 


In ultimul sezon Surdu a evoluat la FC Brasov. Atacantul are si sase selectii in nationala Romaniei. La Milsami, Surdu va fi coleg cu alti patru fotbalisti romani: atacantul Cristi Bud – transferat si el in aceasta vara la Milsami, precum si fundasul Rares Soporan si mijlocasii Cornel Gheti si Adrian Grigoruta.

Milsami a jucat deja un meci amical in cantonamentul din Romania. Vulturii rosii au umilit cu 8 la 0 formatia din divizia a patra, Vulcan. Al doilea meci de control, Milsami urmeaza sa-l dispute pe 9 iulie, in fata gruparii Rapid Bucuresti.