Google+

Portughezii, prea buni pentru echipa noastra. Nationala Moldovei de rugby a pierdut meciul cu lusitanii: "Am luptat pana la sfarsit" - VIDEO

Portughezii, prea buni pentru echipa noastra. Nationala Moldovei de rugby a pierdut meciul cu lusitanii: "Am luptat pana la sfarsit" - VIDEO
Embed:

Portughezii, prea buni pentru echipa noastra. Nationala Moldovei de rugby a pierdut meciul de astazi cu lusitanii, scor 10 la 29. Haiducii mai au de jucat cu Cehia, in aprilie.

 

Nationala Moldovei a inceput tare partida de la Anenii Noi si a marcat un eseu, prin Mihai Gheorghies. Portugalia, insa, a reactionat rapid si, mai intai, a transformat o lovitura de pedeapsa, iar apoi a inscris si un eseu. Dupa pauza, lusitanii au dominat, timp de cateva minute, fiind mai agili si mai organizati. Oaspetii au reusit doua eseuri, iar scorul a devenit de 22 la 5. 

 

Rugbistii moldoveni nu au renuntat la lupta si au marcat un eseu, prin Alexandru Colev. Ultimul cuvant, insa, le-a apartinut portughezilor, care au inscris si au castigat partida, scor 29 la 10. 

 

Alexandru COLEV, RUGBIST NATIONALA MOLDOVEI: "Am muncit, am luptat pana la sfarsit. Ce am putut, am facut." 

 

 Sergiu MOROSAN, RUGBIST NATIONALA MOLDOVEI: "La noi, a mers foarte bine gramada ordonata. Nu a mers, insa, jocul larg. Avem probleme. Nu ocupam tot terenul." 

 

 Salvador VASSALO, RUGBIST NATIONALA PORTUGALIEI: "Respectul nostru pentu Moldova. Ati jucat foarte bine, aveti o echipa puternica fizic. O echipa mare, cu care e greu sa joci." 

 

 Nationala Moldovei a suferit 4 infrangeri in 4 meciuri, in cadrul turneului Rugby Europe 2018, si ramane pe ultimul loc in grupa. Haiducii urmeaza sa joace inca o partida, cu reprezentativa Cehiei, pe 21 aprilie, in deplasare. 

 

Alexandru COLEV, RUGBIST NATIONALA MOLDOVEI: "Ridicam capul sus. Batem nationala Cehiei, suta la suta." 

 

 Portugalia a castigat toate cele 4 meciuri si conduce grupa. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn