Google+

Schimbari importante, la Zimbru Chisinau. Echipa a facut cunostina cu noul antrenor, dar si cu noii jucatori - VIDEO

Schimbari importante, la Zimbru Chisinau. Echipa a facut cunostina cu noul antrenor, dar si cu noii jucatori - VIDEO
Embed:

Schimbari importante, la Zimbru Chisinau. Echipa a facut cunostina cu noul antrenor, dar si cu noii jucatori. Unul din fotbalisti, un norvegian cu origini cubaneze, promite sa faca atmosfera in vestiar si pe teren.

 

Willian POZO VENTA, MIJLOCAS ZIMBRU CHISINAU: “Sunt gata sa dansez, sa cant, sa impart fericire si sa ajut echipa. ” 

 

 Willian Pozo Venta este unul din jucatorii achizionati Zimbru, in aceasta iarna. Nascut in Cuba, Venta are cetatenie norvegiana si a fost adus de la un club din tara scandinava. Alaturi de el, la galben-verzi, au venit 5 jucatori moldoveni. 

 

Alexandru ONICA, MIJLOCAS ZIMBRU CHISINAU: “Pentru a obtine obiectivul, sunt gata sa muncesc. De dansat si altceva eu nu pot. El e mai tinerel. Pot numai sa-l aplaud. ” 

 

 Alexandru Onica, Ion Jardan, Victor Buga, Igor Tigarlas si Victor Golovatenco au revenit la clubul Zimbru, dupa ce au jucat pentru alte echipe.

 

Victor GOLOVATENCO, FUNDAS ZIMBRU CHISINAU: “Cred ca vom face un echilibru bun intre tineret si jucatori mai in varsta. ” 

 

 Igor TIGARLAS, MIJLOCAS ZIMBRU CHISINAU: “Imi doresc si imi voi pune in gand sa jucam bine si sa avem un rezultat bun. ” 

 

 Tot astazi, conducerea clubului Zimbru l-a prezentat pe noul antrenor principal al echipei de seniori, dar si a celei de sub 19 ani. Acesta a devenit tanarul specialist, Vladimir Aga, care a mai antrenat juniorii de la Zimbru si Dacia.

 

Vladimir AGA, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: “Va asigur ca sunt pregatit sa formam echipa buna, competitiva. Vom fi organizati in faza defensiva, dar vom incerca sa impunem un joc ofensiv. ” 

 

 Romanul Marius Codescu a devenit manager sportiv al clubului. Zimbru, parasit de mai multi stranieri, se va axa, pe cresterea sportivilor din tara. Noul sezon in Divizia Nationala incepe pe 1 aprilie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn