Google+

Spectacol de zile mari, la Campionatul Moldovei de karate, de tip full-contact. Zeci de sportivi si-au impartit pumni si picioare cu nemiluita - VIDEO

Spectacol de zile mari, la Campionatul Moldovei de karate, de tip full-contact. Zeci de sportivi si-au impartit pumni si picioare cu nemiluita - VIDEO
Embed:

Spectacol de zile mari, la Campionatul Moldovei de karate, de tip full-contact. Zeci de sportivi si-au impartit pumni si picioare cu nemiluita, la competitia anuala, pregatindu-se de turnee internationale.


Luptatorii nu s-au menajat si nu au avut mila de adversari, la turneul de astazi. Serii de lovituri de pumni, in corp, urmate de lovituri de picior – totul pentru a-l devasta pe adversar. Asa au aratat luptele la campionatul de karate kyokushinkay, un stil full-contact si knock-down, mai agresiv decat alte tipuri de karate. 

 

Alexandru FURDUI, KARATEKA:“ Este un sport care te impune sa te autodepasesti, sa te dezvolti, sa treci peste diferite obstacole. Important e sa te gandesti ca esti doar tu si adversarul, sa te gandesti la victorie. ” 

 

Luptatorii sunt obligati sa respecte o procedura traditionala de salutare a adversarului. Dar si procedura de incheiere a luptei. La Campionatul Moldovei de karate kyokushinkay au participat peste 120 de sportivi, impartiti in 38 de categorii, pe varsta si greutate. Copiii aleg sa practice karate, pentru a invata tehnici de autoaparare. 

 

Cristian SLANINA, LUPTATOR: “Imi place mult sa fiu mai puternic. ” 

 

“Am privit un video, in care un copil era ofensat, apoi s-a dus la o sala de sport, se antrena si nu-i mai era frica de nimeni. ” 

 

 Traian VELIXAR, PRESEDINTE FEDERATIA DE KARATE KYOKUSHINKAIKAN MOLDOVA: “Karate kyokushinkay este un stil full-contact, cu lovituri foarte dure. Vedeti si voi ce se intampla pe tatami. Trebuie sa rezisti. ” 

 

 Peste cateva zile, cei mai buni sportivi moldoveni vor participa la campionatul tarilor balcanice, ce va avea loc in Bulgaria. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn