Masina "zdrobita" de un perete in centrul capitalei apartine unei femei. Oamenii legii spun ca aceasta a refuzat sa scrie o plangere pe acest caz, spunand ca nu are pretentii. Soferita nu a vrut sa discute nici nu presa. 

Publicat:15.09.2021, 15:59

Proprietara masinii a aflat vestea de pe retelele de socializare si imediat a venit la fata locului. 

"Nu vreau sa fac declaratii, zi buna", a spus femeia dupa ce si-a gasit masina facuta praf. 

Politistul de sector ne-a spus ca proprietara masinii a rezolvat situatia pe cale amiabila, refuzand sa inregistreze o plingere in acest sens, declarand ca nu are pretentii. Compania care efectua lucrari de demolare a peretelui urmeaza sa-i plateasca despagubiri. 

Citeste si :  A luat-o ca pe o jucarie! Momentul in care masina este ridicata de excavator, dupa ce un perete s-a prabusit peste ea - VIDEO

O strada din preajma bulevardului Grigore Vieru arata ca dupa razboi, dupa ce peretele unei cladiri aflate in reconstructie a fost doborat de un excavator. In urma incidentului, o masina a fost grav avariata si ulterior ascunsa dupa peretele ce ingradea santierul, de muncitorii care au curatat repede locul cu pricina. Locuitorii din preajma spun ca locuintele lor de asemenea au de suferit in urma lucrarilor de demolare. Pe seama acestui caz a fost intocmit un proces verbal. 

Citeste si :  Ultima ora! Peretele imens al unei cladiri s-a prabusit peste o masina, in centrul capitalei. Primele imagini: strada arata ca dupa razboi - VIDEO