Trei barbati din raionul Drochia si Balti au fost retinuti, dupa ce politistii au depistat droguri in valoare de 300 de mii de lei.

Publicat:21.11.2023, 12:26

Potrivit politiei, totul s-a intamplat acum doua zile in urma, la Edinet.

Un automobil de model Mercedes a fost stopat de politisti. In timpul verificarii soferului, pasagerul de pe bancheta din spate a deschis usa si a aruncat doua pachete ambalate. 

La volan se afla un tanar de 19 ani, din raionul Drochia, un barbat de 25 de ani din acelasi raion si un barbat de 39 de ani din Balti.

In unul din pachete a fost depistata o masa vegetala de culoare bruna-cenusie cu miros specific asemanator cu cel al canepii. 

In celalalt pachet au fost depistate trei tuburi de la seringi in care se afla o substanta maruntita de culoare bruna-cenusie cu miros specific celui de canepa si 3 tuburi in care se afla o substanta de culoare cafenie asemanatoare cu hasisul.

Toate trei persoane anterior au mai fost condamnate pentru diferite infractiuni.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.