A patra zi de ambuteiaje infernale in centrul capitalei. Se intampla din cauza circulatiei sistate pe strada Ciuflea, unde se fac lucrari de reparatie la retelele de canalizare. Astazi o alta portiune, care duce spre sectorul Botanica, a fost inchisa, iar traficul a fost dat peste cap. Soferii vor fi nevoiti sa indure ambuteiajele inca patru zile, cand strada va fi redeschisa.

Publicat:05.08.2022, 18:46

De patru zile, pe viaduct, in directia bulevardului Stefan cel Mare, se formeaza ambuteiaje mari.

“Foarte rau. 

Cat timp deja stati?

O ora deja ne invartim pe aici.”

“E mai bine decat a fost ieri si alaltaieri. Eu sper ca totul va fi mai bine, daca nu e pur si simplu... si daca vom avea drumuri mai bune si nu asa incarcate, merita sa rabdam putin.”

Prima etapa a lucrarilor de montare a retelelor de canalizare pluviala pe strada Ciuflea s-a incheiat, iar circulatia pe un tronson a fost reluata. Astazi, insa, a fost inchisa o alta portiune de drum, care duce spre sectorul Botanica.

Diana AMBROS, REPORTER PRO TV: “Aceasta portiune a strazii Ciuflea a fost inchisa azi dimineata pentru reparatii. Pe aceste benzi soferii nu pot merge spre sectorul Botanica, astfel politistii au reorganizat traficul pe benzile redeschise astazi pentru circulatie, directiile de mers fiind divizate prin conuri de semnalizare.”

Aceste conuri sunt aranjate pentru a nu crea ambuteiaje mari.

Ambuteiajele si benzile cu sensurile de circulatie schimbate i-au buimacit pe unii conducatori auto.

“ Sa merg la stanga? Nu stiu ce sa fac eu.

V-au permis sa intrati aici?

Acolo nu sta nimeni ca sa ne spuna ca sa nu intram.”

S-a produs si un accident in zona. Doua masini s-au ciocnit chiar la semafor.

Ambuteiaje mari s-au format si pe bulevardul Constantin Negruzzi, in apropiere de hotelul National. Traficul a fost dirijat de agentii de patrulare. 

Acum patru zile, cand au inceput lucrarile de reparatie a retelelor de canalizare,

in centrul capitalei s-au format ambuteiaje infernale. Potrivit primariei, lucrarile se vor incheia pe 9 august, cand strada Ciuflea va fi redeschisa pentru circulatie. Totodata, in perioada 11-22 august va fi suspendat traficul rutier pe strada Bucuresti, tronsonul cuprins intre strazile Ismail si Ciuflea, din cauza lucrarilor de reparatie a retelelor ingineresti. Din acelasi motiv, de pe 8 pana pe 21 august va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgara, portiunea de drum cuprinsa intre strada 31 August si bulevardul Stefan cel Mare.