A vrut sa faca o gluma, dar va plati o amenda pentru asta. Un tanar din Singerei a imbracat uniforma de politist si a postat pe o retea de socializare mai multe imagini cum danseaza si face ingerasi de zapada pe o masina, incercand sa o curete. Videourile au devenit virale, iar internautii s-au amuzat. Politia sustine ca barbatul nu este politist si va fi amendat cu peste doua mii de lei.

Publicat:22.11.2022, 19:24

Intr-un alt video tanarul in varsta de 28 de ani face ingerasi pe capota din fata a masinii, curatind-o de zapada.

Tik-tokerul nu s-a oprit aici. Acesta a mai inregistrat un filmulet in care danseaza, iar la un moment dat ridica un catel peste aceeasi masina.

Imaginile au devenit virale, iar unii internauti au facut glume pe seama filmuletelor. Politia Republicii Moldova anunta ca barbatul nu este angajat in subdiviziunile MAI.

Politia Republicii Moldova: „Va informam ca barbatul nu este angajat al Politiei. Acesta a facut rost de uniforma si a realizat secventele video. Politistii l-au identificat si documentat astazi dimineata. Instanta urmeaza sa se expuna. Inspectoratul General al Politiei nu tolereaza asemenea comportament, iar persoana care a admis aceasta incalcare risca pedeapsa pentru uzurparea de calitati oficiale prin folosirea ilegala a uniformei.”

Barbatul se poate alege cu o amenda de pana la 2400 de lei.