Opt persoane, printre care un baiat de 16 ani, au ajuns la spital, in aceasta dimineata, dupa ce un microbuz Republica Moldova plin cu pasageri a spulberat o camioneta, in sensul gitaoriu din Letcani, judetul Iasi. Accidentul a fost filmat de o camera de supraveghere, tranismite observatornews.ro.

Ultimul update: 04.08.2022, 10:28 Publicat:04.08.2022, 10:23

Potrivit ISU Iasi, in accident au fost implicate 13 persoane. Opt dintre acestea se aflau in microbuzul din Republica Moldova si cinci in camioneta.

"Accident rutier pe DN 28 in localitate Letcani, intre o camioneta si un microbuz. In urma evenimentului rutier au rezultat 9 victime", a transmis ISU Iasi, joi dimineata.  

La locul interventiei actioneaza mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar si de Politie. 

Noua dintre persoanele implicate au necesitat ingrijiri medicale, iar opt au fost transportate la spital. Cinci dintre victime au fost duse la spital de echipajele ISU SMURD, iar alte trei de cele de la SAJ.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la MAEIE ne-au spus ca vor reveni cu informatii. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.