Alerta cu bomba in 15 institutii de invatamant din stanga Nistrului. La fata locului s-au deplasat oamenii legii. Toate persoanele au fost evacuate. 

Publicat:14.04.2023, 11:14

Potrivit presei din stanga Nistrului, in jurul orei 11:00, 15 institutii de invatamant ale regiunii transnistrene au primit rapoarte precum ca in cladirile sunt minate. 

Despre acest lucru a fost raportat pe adresele de email a institutiilor: Universitatea de Stat din Transnistria, Colegiul Politehnic din Camenca, Scoala Militara Suvorov, mai multe scoli din Dubasari, Camenca, Ribnita, cateva scoli rurale din Slobozia si Camenca, precum si o gradinita din Camenca. 

La locul incidentelor sunt serviciile de urgenta. Tot personalul, studentii si elevii institutiilor au fost evacuati, iar zonele au fost izolate. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.