După ce ieri dimineața locuitorii din câteva sectoare ale capitalei s-au pomenit cu ambuteiaje mult mai mari decât de obicei la orele de vârf, din cauza unor filmări, Primăria a anunțat ieri că traficul va mai fi până pe 16 mai. Graficul orelor de filmare fiind atât în zile de lucru, în orele de vârf, cât și în zilele de weekend. Iar astăzi, responsabilii au publicat un nou grafic, fiind ajustat, ca filmările să aibă loc mai mult în zilele de weekend.

Publicat:04.04.2024, 12:31

Astfel, în legătură cu organizarea și desfășurarea filmărilor, în perioada de 03 aprilie - 16 mai 2024, între orele 08:00 – 23:55, în municipiul Chișinău, se sistează parțial sau total circulația transportului pe următoarele străzi:

Sergiu CUMATRENCO JR., PRODUCĂTOR DE FILM:  „Am coordonat cu autoritățile publice locale și instituțiile necesare pentru a organiza filmările la cel mai înalt nivel. Am creat un pic de disconfort pentru locuitorii Republicii Moldova, Chișinăului și vizitatorilor, ne cerem scuze.”

Citeste si : Care a fost motivul ambuteiajelor infernale din sectorul Buiucani al capitalei din această dimineață și când ar urma să mai fie restricționată circulația - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.