Andrei Nastase a depus astazi un denunt la Procuratura Generala prin care cere ca oamenii legii sa investigheze din ce bani Igor Dodon si-a permis vacante de lux, in ultimii zece ani. Alexandr Stoianoglo spune ca nu este de competenta institutiei pe care o conduce sa faca astfel de verificari.

Publicat:23.01.2020, 18:03

Andrei Nastase spune ca a strans mai multe semnaturi pentru denuntul depus astazi la procuratura. 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: “Avand in vedere investigatia ziarului de garda si cheltuielile enorme facute de actualul presedinte am venit cu acest denunt.“  

In replica, procurorul general a spus ca denuntul nu trebuia depus la Procuratura. 

Alexandr STOIANGLO, PROCUROR GENERAL: “Procuratura nu este organ de control, noi avem agentia de integritate. Daca va parveni asa plangere noi vom expedia dupa competenta.” 

Responsabilii de la presedintie spun ca liderul PPDA s-ar plictisi in opozitie si nu cauta decat motive in plus pentru a aparea la televizor. Acum o saptamana, Ziarul de Garda a publicat o investigatie care arata ca in ultimii zece ani seful statului a fost in mai multe vacante de lux. Iar cheltuielile sunt mult mai mari decat veniturile sale. Seful statului a refuzat sa ne spuna din ce surse si-a achitat vacantele.