Un moldovean de 32 de ani a incercat sa treaca frontiera cu aproape 3000 de parfumuri nedeclarate, ascunse in microbuzul cu care se intorcea din Marea Britanie.

Publicat:21.11.2023, 15:34

Potrivit Serviciului Vamal, totul s-a intamplat astazi, la vama Leuseni. Un microbuz de model Mercedes-Benz Sprinter, care venea din Marea Britanie spre Moldova, transportand pasageri si bagaje neinsotite, a fost supus verificarile.

Soferul a comunicat ca toate bunurile transportate sunt indicate in tipizata vamala DV-6.

In rezultatul controlului, in compartimentul marfar al microbuzului au fost gasite ascunse printre haine si mobilier, mai multe cutii cu 2843 parfumuri nedeclarate organului vamal.

„Marfa urmeaza a fi verificata sub aspect de proprietate intelectuala si, concomitent, va fi estimata valoarea. Lotul comercial de marfa a fost ridicat, iar investigatiile pe caz continua”, anunta vamesii. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.