Fostul deputat, Artur Resetnicov, a fost adus la Judecatoria Ciocana. Acesta sustine ca nu a mancat nimic intrucat este in greva foamei.

Ultimul update: 04.02.2022, 11:59 Publicat:04.02.2022, 11:49

Resetnicov a evitat sa dea mai multe declaratii, dar a strigat pe holurile judecatoriei ca ii pare rau ca si-a dat votul pentru Maia Sandu.

Artur RESETNICOV, FOST DEPUTAT: "Cei din PAS sa fuga cat mai repede pentru ca Maia Sandu distruge tara."

Pana la aceasta ora, Anatolie Zagorodnii si Violeta Ivanov au fost adusi in fata judecatorilor.

Cinci fosti deputati comunisti, care au schimbat taberele politice de cateva ori, de-a lungul carerei au fost retinuti pentru 72 de ore. Este vorba despre Sergiu Sirbu, Violeta Ivanov, Artur Resetnicov, Vladimir Vitiuc si Anatolie Zagorodnii care sunt banuiti de imbogatire ilicita. S-a intamplat dupa ce procurorii anticoruptie si ofiterii SIS au discins la domiciliile acestora. Perchezitii in acest dosar se desfasoara si la alti 9 colegi de-ai lor, care in 2015 au plecat de la comunisti si au aderat la PD. Resetnicov sustine ca dosarul este unul politic si a declarat greva foamei, iar ceilalti nu au rectionat deocamata. 

Maia Sandu a declarat ca nu a dat nicio indicatie pentru justitie, insa lucrurile care se intampla acolo sunt facute conform legii.

Sursa video: Pro TV