Maine, circulatia transportului public pe anumite strazi din capitala va fi modificata, in legatura cu desfasurarea Campionatului Moldovei de triatlon.

Publicat:13.07.2019, 16:29

Astfel, primaria anunta ca intre orele 8 si 14:30, rutele de troleibuz numarul 3, 4 si 35, dar si microbuzele de pe ruta 129 si 185 vor circula pe alte strazi.

Maine va avea loc al treilea campionat de triatlon din tara si se va desfasura in parcul Valea Morilor. La competitie participa sportivi profesionisti, dar si amatori. 

Astfel, liniile de troleibuz nr. 3, nr 4 si nr. 35 vor circula cu itinerar modificat:

Ruta nr. 3:

Itinerarul rutei se modifica dupa cum urmeaza: de pe str. Bucuresti, pe str. A. Sciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coanda, str. I. Creanga si in continuare pe traseul stabilit. Retur - de pe str. I. Creanga pe bd. Stefan cel Mare si Sfant, Mit. Varlaam, str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni, str. A. Mateevici si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 4:  

Itinerarul rutei se modifica dupa cum urmeaza: de pe str. Bucuresti, pe str. A. Sciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coanda, str. I. Creanga, Piata Unirii Principatelor (intoarcere), str. I. Creanga, bd. Stefan cel Mare si Sfant si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 35:

Itinerarul rutei se modifica dupa cum urmeaza: de pe str. I. Creanga pe bd. Stefan cel Mare si Sfant, str. A. Sciusev, str. Bucuresti si in continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 129 si nr. 185

Itinerarul rutelor se modifica dupa cum urmeaza: de pe str. V. Lupu pe str. St. Neaga, str. Ion Creanga si in continuare pe traseul stabilit;

Retur: pe acelasi traseu.

Conducatorii auto care traverseaza zona, sunt indemnati sa respecte semnalizarea rutiera temporara.

Primaria Chisinau mizeaza pe sprijinul institutiilor mass-media in vederea informarii opiniei publice in timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetatenii sa nu fie afectati de executarea lucrarilor.