Traficul rutier pe strada Bucuresti, perimetrul cuprins intre strazile Ismail si Ciuflea, pe strada Lev Tolstoi tronsonul cuprins, intre strazile Alexei Sciusev si Bucuresti (pe o singura banda), dar si pe strada Mihai Eminescu, perimentrul cuprins intre strazile Alexei Sciusev si Bucuresti, va fi suspendat de pe 11 august pana pe 22 august. 

Ultimul update: 05.08.2022, 16:09 Publicat:05.08.2022, 16:09

Potrivit primariei municipiului Chisinau, masura a fost luata in scopul executarii lucrarilor de reparatie a retelelor ingineresti pe strazile Bucuresti si Mihai Eminescu.

In legatura cu executarea lucrarilor mentionate, circulatia transportului public va fi organizata dupa cum urmeaza:

Itinerarul rutelor de troleibuze: 

ruta nr. 17: din bulevardul Dacia pe strada Ciuflea, bulevardul Constantin Negruzzi si in continuare pe traseul stabilit.

ruta nr. 28: tur - din strada Mitropolit Gavriil Banulescu - Bodoni pe strada 31 August 1989, strada Alexandr Puskin, bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, bulevardul Constantin Negruzzi si in continuare pe traseul stabilit; retur: din bulevardul Constantin Negruzzi pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, strada Alexandr Puskin si in continuare pe traseul stabilit. 

ruta nr. 34: din bulevardul Stefan ce Mare si Sfant pe strada Ciuflea, cu intoarcere in strada Ciuflea si in continuare pe traseul stabilit.
Autobuze

ruta nr. 23: din bulevardul Dacia pe str. Ciuflea, bulevardul Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piata Constantin Negruzzi", bulevardul Constantin Negruzzi, strada Ciuflea si in continuare pe traseul stabilit.

Totodata, in perioada 8 agust - 21 august va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgara, perimentrul cuprins intre strada 31 August 1989 si bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, in legatura cu executarea lucrarilor de reparatie a traseului termic.

Conducatorii auto care traverseaza cartierele unde este anuntata suspendare de trafic rutier sunt indemnati sa ocoleasca zona respectiva.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.