Poliția anunță reținerea altor doi bărbați implicați în bătaia de acum trei zile dintr-un local din orașul Bălți. Aceștia s-ar fi predat benevol, după ce au revenit de peste hotare. În același timp, ceilalți patru suspecți, inclusiv consilierul socialist, Maxim Moroșan, rămân a fi în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Publicat:29.06.2024, 18:47

Diana FETCO, ȘEFA SECȚIEI COMUNICARE ȘI PROTOCOL, IGP:  „Alți doi bărbați care au participat la altercațiile din Bălți au fost reținuți pentru 72 de ore, după ce s-au predat benevol poliției astăzi dimineață. În custodia organelor de drept se află acum toate cele 6 persoane implicate în acest caz.”

Potrivit poliției, acești doi bărbați ar fi inițiat conflictul din parcarea unui local din orașul Bălți, unde un bărbat a fost luat la pumni. Ulterior, spre seară, după acest incident, doi prieteni ai victimei au revenit în localul unde erau agresorii, iar conflictul a continuat cu o nouă bătaie. Încidentul a avut loc în seara zilei de 26 iunie. 

Poliția a anunțat ieri despre reținerea a patru persoane, implicate în conflict, printre care și consilierul PSRM, Maxim Moroșan. Socialiștii, dar și Moroșan, care a candidat la funcția de primar de Bălți au dat vina pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și pe primarul Alexandru Petkov.

Cei de la Partidul Nostru au calificat afirmațiile drept minciuni, iar primarul de Bălți nu a venit cu o reacție. 
Tot ieri, magistrații de la Bălți au decis plasarea în arest peventiv a celor patru suspecți reținuți pentru un termen de 30 de zile. Pe caz a fost pornită o urmărire penală pentru huliganism.

Citeste si : „Covorul roșu”. Ce semnifică noul marcaj rutier care a apărut pe străzile Chișinăului - FOTO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.