A fost o bătaie crâncenă la Bălți. Patru persoane au fost reținute, printre care și un ales local, după ce s-au luat la pumni într-un local din oraș. Potrivit surselor PRO TV este vorba Maxim Moroșan, consilierului municipipal de la Bălți din partea Partidului Socialiștilor. Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Publicat:28.06.2024, 13:03

Diana FETCO, ȘEFA SECȚIEI COMUNICARE ȘI PROTOCOL, IGP:  „La data de 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul localului, au avut loc mai multe altercații dintre două grupuri.”

Sunt imagini surprinse de o cameră de supraveghere  din apropierea localului din Bălți. Un bărbat este luat la pumni de altul. Apoi se apropie și alte persoane, victima fiind agresată și de un alt bătăuș într-un maiou alb. În urma acestui conflict, doi prieteni ai victimei au revenit în aceeași seară în localul respectiv și s-au luat la pumni cu cei 4 care au participat la conflictul din stradă. Poliția anunță reținerea acestora.  

Diana FETCO, ȘEFA SECȚIEI COMUNICARE ȘI PROTOCOL, IGP:  „Membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare.”

Potrivit surselor PRO TV, printre persoanele reținute pentru 72 de ore este și Maxim Moroșan, consilierul municipipal din Bălți din partea Partidului Socialiștilor.  

Am încercat să obținem o reacție de la reprezentanții PSRM, însă aceștia nu ne-au răspuns la telefon. Nu am reuși să luăm legătura nici cu avocatul lui Moroșan.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.